

همه چیز درباره مدیریت سرمایه گذاری یا Investment management و فرآیند های آن
مدیریت سرمایه گذاری یا همان Investment management در مواقعی کاربرد دارد که افراد می خواهند اقدام به سرمایه گذاری دارایی های خود نمایند. این نوع مدیریت از فرآیند های مختلفی تشکیل شده است که اهداف آن ها مرتبط با کاهش ریسک های حاصل از سرمایه گذاری بوده و صاحبان سرمایه از این طریق قادر خواهند بود سرمایه های خود را با اطمینان بهینه سازند. فرآیند های مرتبط با Investment management متشکل از روش ها و سیستم های گوناگون می باشد که کاربرد های آن مختص افراد حقیقی نبوده، حتی شرکت ها و افراد حقوقی نیز می توانند با بهره گیری از فرآیند های این نوع مدیریت مدیریت گذاری به شکلی بهینه از سرمایه و منابع مالی خود بهره ببرند. در ادامه به توضیح بیشتری راجع به مدیریت ریسک و فرآیند های آن خواهیم پرداخت.
مدیریت سرمایه گذاری چیست؟
اگر بخواهیم مدیریت سرمایه گذاری را به زبان ساده تری بیان کنیم این مدیریت را می توانیم بدین گونه توضیح دهیم: افراد در طول زمان برای ادامه زندگی و رفع نیاز های خود نیازمند استفاده از دارایی ها و سرمایه هایی هستند که برای خود جمع آوری کرده اند. اما نکته مهم این است که اشخاص اعم از حقیقی یا حقوقی می بایست ارزش این سرمایه ها را در طول زمان حفظ کنند؛ در غیر این صورت نمی توانند از این دارایی ها به شکلی مفید بهره ببرند و پاسخگوی نیاز های آن ها نخواهد بود. به نوعی این مدیریت به افراد سرمایه دار کمک خواهد کرد تا به صورتی بهینه و کارآمد اقدام به سرمایه گذاری نمایند.
آیا مدیریت سرمایه گذاری برای همه افراد مناسب است؟
تمامی افراد این امکان را دارند که بر روی دارایی های خود سرمایه گذاری کنند. مدیریت ریسک به افرادی که تصمیم به سرمایه گذاری دارند پیشنهاد می کند که سرمایه گذاری های خود را بهتر است بر روی مازاد سرمایه های خود و یا سرمایه ها و دارایی هایی که از طریق ارثیه به دست آورده اند انجام دهند. زیرا استفاده از تمامی سرمایه هایی موجود و جاری افراد برای سرمایه گذاری از ریسک بسیار بالایی برخوردار می باشد؛ ریسک بالای این موضوع به این علت است که در صورت بروز هرگونه مشکل در سرمایه گذاری، سرمایه اصلی افراد به خطر نیوفتد و دچار مشکلات اساسی نشوند. اگر هرگونه مشکل و یا نقصی در روند سرمایه گذاری رخ دهد ممکن است موجب ورشکستگی و یا مشکلات متعدد دیگری برای فرد سرمایه گذار به همراه داشته باشد. مدیریت سرمایه گذاری به افرادی که ریسک پذیر نیستند پیشنهاد می کند از سرمایه گذاری های کلان اجتناب کنند. افراد از مدیریت مزبور به دلیل مزایایی که به دنبال دارد استفاده می کنند که در ادامه به معرفی برخی از این مزایا خواهیم پرداخت.
مزایای مدیریت سرمایه گذاری کدامند؟
-
ارائه پشتیبانی های لازم
افرادی که در زمینه مدیریت سرمایه گذاری فعالیت می کنند افرادی متخصص هستند که از دانش لازم و کافی برای ارائه خدمات گوناگون مرتبط با این حوزه بر خوردار هستند. بنابراین همه کسانی که اقدام به سرمایه گذاری کرده اند در صورت وجود هرگونه سوال در زمینه مربوطه و یا نیاز به کمک در راستای سرمایه گذاری انجام شده، این امکان در اختیار آن ها قرار گرفته است تا برای حل مشکلات خود و رفع ابهامات به وجود آمده به تیم پشتیبانی متخصص مراجعه کرده و از خدمات آن ها در راستای ارضای نیازهای خود بهره جویند.
-
کسب سود
لازم به ذکر است تمام کسانی که قصد سرمایه گذاری دارند الزاما دارای دانش مورد نیاز این حوزه نمی باشند در این شرایط افراد می بایست برای انجام سرمایه گذاری از افراد متخصص این حوزه یاری بگیرند که شرکت های سرمایه گذاری خدمات لازم در این زمینه را ارائه می دهند. شاید این سوال پیش بیاید که این شرکت ها چگونه خدمات مورد نیاز سرمایه گذاران را تأمین می کنند؟ شرکت های مذکور سعی دارند از شرایط و معیار های موجود در بازار به صورت روزانه آگاهی داشته باشند تا با استفاده از ابزار هایی که در اختیار دارند نحوه روند فرآیند های بازار را کورد بررسی قرار داده و میزان ریسک موجود را مشخص کنند. زمانی که یک شناخت و آگاهی کلی از موقعیت بازار به دست بیاید می توان ریسک ها را مدیریت کرد و تصمیم گیری ها به صورت بهینه تری صورت بگیرد. در نهایت انجام این اقدامات سبب دستیابی به سود حاصل از سرمایه گذاری خواهد شد.
-
به حداقل رساندن زیان
همان طور که در مطالب فوق ذکر کردیم شرکت های سرمایه گذاری به افراد کمک خواهند کرد تا در امر سرمایه گذاری به صورت مؤفق تری عمل کنند. یکی از خدماتی که این شرکت ها ارائه می کنند مدیریت ریسک در سرمایه گذاری است. زمانی که افراد موفق به کاهش ریسک های پیش روی خود شوند به نوعی توانسته اند از آسیب ها و زیان های احتمالی که ممکن است در سرمایه گذاری آن ها اثر گذاشته و منجر به ایحاد مشکلاتی در فرآیند سرمایه گذاری آن ها گردد جلوگیری نمایند. در نتیجه افراد برای اطمینان حاصل کردن از موفقیت آمیز بودن عملکرد خود در این عرصه، به شرکت های سرمایه گذاری مراجعه می کنند.
جمع بندی
در این مقاله به مطالعه و بررسی موضوع مدیریت سرمایه گذاری پرداختیم. هدف از ارائه این مقاله شناخت چیستی مدیریت سرمایه گذاری و آشنایی با مزایا و کاربرد های آن می باشد. با مطالعه این مقاله به این مهم دست خواهید یافت که این مدیریت با مزایای بسیار مهمی که به دنبال دارد مورد استفاده اشخاص حقیقی و حقوقی می باشد. شایان ذکر است سازمان هایی وجود دارند که در راستای مدیریت کردن سرمایه گذاری به ارائه خدمات لازم می پردازند که در این زمینه می توان به شرکت های مدیریتی سرمایه گذاری اشاره نمود. افراد برای تضمین سرمایه گذاری خود و مؤفقیت در دستیابی به سود به این شرکت ها مراجعه کرده تا از خدمات پشتیبانی آن ها بهره مند شوند. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این موضوع می توانید سایر مقالات سایت را مطالعه نمایید و در صورت وجود هرگونه سوال و یا پیشنهاد از طریق سایت شرکت توسعه کسب و کار ماهور با ما در ارتباط باشید.